Kies voor
helderheid.

Overzicht mylife Software

Therapiemanagement makkelijk maken

Flexibele gegevensoverdracht voor meer snelheid en flexibiliteit

mylife Software vereenvoudigt het proces voor het vastleggen van therapiegegevens door deze in één gemakkelijke en flexibele oplossing te verzamelen.

  • Afhankelijk van het apparaat kunnen gegevens rechtstreeks via kabel of Bluethooth naar de mylife Software worden doorgestuurd.
  • Patiënten kunnen door synchronisatie met de mylife Cloud professionele zorgverleners toegang verlenen tot hun therapiegegevens – zo krijgen deze inzage in de meest recente therapiegegevens van hun patiënt.

Intuïtief, gebruikersvriendelijk design voor meer gebruiksgemak

De mylife Software optimaliseert gebruikerservaring – menu’s, rapporten en instellingen zijn duidelijk, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren.

Zinvolle statistieken en trendanalyses voor betere behandelinzichten

Therapiegegevens worden weergegeven in verschillende grafieken; bloedglucose- en insulinerapporten voor gedetaileerde analyse en een trendrapport om twee periodes te helpen vergelijken. Daarnaast kan gedetailleerde therapie-informatie worden opgeslagen in het logboek en wordt telkens wanneer een pomp aan de mylife Software wordt aangesloten, een backup gemaakt van de pompinstellingen.

Identieke interface voor patiënt en zorgverlener om communicatie te vereenvoudigen

Slechts één software voor zowel patiënten als professionele zorgverleners. Daardoor kan moeiteloos overlegd worden over de behandeling, doordat beide partijen toegang hebben tot identieke grafieken en statistieken. Dit is vooral nuttig bij telefonisch overleg. Dankzij een goed uitgewerkte patiëntadministratie-functie kan de software werken in twee verschillende modi: voor gebruik thuis door één enkele patiënt of in de kliniek voor meerdere patiënten.

Compatibiliteit met meerdere apparaten, om de behandeling efficiënter te maken

Door de compatibiliteit met meerdere apparaten kunnen alle diabetesgegevens op één plaats worden opgeslagen. Gegevens van alle mylife Diabetescare-apparaten kunnen naar de mylife Software worden overgedragen.

mylife YpsoPump
mylife Unio
mylife Pura