mylife YpsoPump – Kies voor eenvoud

Ontdek de eenvoud van onze nieuwe insulinepomp mylife YpsoPump. Het insulinepompsysteem dat snel is aan te leren en dat beschikt over de meest essentiële functies. Dankzij het op icons gebaseerde menu en het moderne aanraakscherm, is de mylife YpsoPump heel gemakkelijk en intuïtief te bedienen. Door het compacte, lichtgewicht ontwerp is het een discrete begeleider in alledaagse situaties.

mylife Software

De mylife Software is een gebruikersvriendelijke oplossing voor therapiemanagement, die zowel rekening houdt met de behoeften van mensen met diabetes als met die van professionele zorgverleners.

Wat is mylife?

mylife is een reeks producten en diensten voor mensen met diabetes. In deze reeks vindt u alles wat u nodig hebt voor een eenvoudige en betrouwbare zelfmedicatie.

Wie zit er achter mylife?

Het bedrijf achter mylife is Ypsomed, een in Zwitserland gevestigd bedrijf dat wereldwijd toonaangevend is op het gebied van medische technologie, en dat inspeelt op de fysieke en emotionele uitdagingen waarmee mensen met diabetes in het dagelijks leven worden geconfronteerd.